Over Woonhuyz

Woonhuyz gaat voor goede kwaliteit in alles wat we doen. Wij staan bekend om onze brede service en onze persoonlijke aandacht voor iedere klant. Wij luisteren naar uw wensen en sluiten daar onze service zoveel mogelijk op aan. Wij gaan een oplossing en denken niet in problemen.

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij goed bereikbaar per telefoon.  Voor spoedgevallen kunt u ons alle dagen bereiken per mail of WhatsApp. Wij gaan met onze tijd mee en snappen dat sommige mensen in de avond of weekenden contact willen hebben.

Team

Woonhuyz is opgericht door Nancey Mol. Nancey is een goed opgeleide vrouw die beschikt over jarenlange ervaring in de sociale huur en die de wetgeving als geen ander kent. Geduld, goed luisteren, duidelijke communicatie, volle 100% inzet en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die u bij haar kunt verwachten. U heeft een idee of wens en Nancey vindt de oplossing om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Elke klant is bijzonder en krijgt veel persoonlijke aandacht.

Omdat Woonhuyz een partnerschip is aangegaan met andere organisaties, onder de noemer Alckade kan Woonhuyz u met breder van dienst zijn en in dat ook in meerdere regio´s. Zo kunt u ook bij ons terecht voor VERKOOP en VASTGOED ADVIES als het gaat om splitsing en bouwbegeleiding. 

Wat doet Woonhuyz

Woonhuyz houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van woningen en de bemiddeling daarin. Daarnaast houden wij ons ook bezig met begeleiding van de aankoop en verkoop van koophuizen en ook nieuwbouwprojecten, hypotheekadvies, vastgoed advies en vastgoedontwikkeling. Wij richten ons steeds meer op het beheer van woningen of het nu gaat om 1 woning of een heel complex. Wij helpen woningzoekenden met het vinden van een passende woning. Wij zijn er voor particulieren verhuurders of verkopers, investeerders, woningzoekenden, en iedereen die meer wilt weten over vastgoed of ontwikkeling.