Intake en fotosessie

U heeft aangegeven dat u uw woning wilt verhuren. We maken dan een afspraak voor een intake in het te verhuren object. Tijdens dit gesprek geeft u uw voorkeuren aan en worden andere afspraken vastgelegd. Er zullen ter plekke foto’s gemaakt worden die gebruikt zullen worden op de website. U kunt er ook voor kiezen om een professionele shoot te laten uitvoeren door een fotograaf. De kosten hiervoor zijn € 175,-.

Online plaatsing van de woning

Wanneer u toestemming heeft gegeven om de woning online te plaatsen, wordt er voor het te verhuren object een tekst geschreven en de woning gaat online. Onze eigen kandidaten worden geïnformeerd en de woning is vindbaar voor iedereen die op zoek is naar een woning.

Uitgebreide screening van huurkandidaten

Alle huurkandidaten worden door Woonhuyz onderworpen aan een uitgebreid antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en een creditcheck.

Brede marketing aanpak

Alle objecten die Woonhuyz verhuurt, worden gepubliceerd op alle veelgebruikte websites zoals Pararius, Rooftrack, Trovit, Huurda, Jaap, Huislijn, Moviq, Huurwoning.nl, Huurwoningen.org en XPatrentals.com.

Kosten

De kosten voor het verhuren van uw woning zijn gelijk aan 1 maand huur incl. BTW. Wilt u meerdere woningen verhuren dan maken wij een prijsopgave voor u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Denkt u ook aan het laten beheren van uw woning, dit doen wij graag voor u. Kijkt u even bij beheer.