Wierde 18, Alkmaar

Wierde 18, Alkmaar
Verhuurd €992 - Eengezinswoning
80 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom 2011 Year Built

Let op!

  • Minimaal bruto jaarinkomen 52.000
  • Huren voor langere termijn
  • Minimaal aantal personen 2
  • U kunt alleen elektrisch koken in de woning. Er is dus geen gasaansluiting in de keuken aanwezig. In de keuken zit een elektrische 2x 220V Perilex kookaansluiting.

Per maandag 5 juli is deze leuke eengezinswoning beschikbaar.

Bezichtiging staat gepland op vrijdag 11 juni in de namiddag. U kunt zich hier per mail voor aan te melden. In verband dat wij ons moeten houden aan de RIVM richtlijnen zullen wij een voorselectie maken en een gering aantal mensen uitnodigen voor de bezichtiging.

 

Deze fijne nog jonge huurwoning staat in de wijk “De Nollen Oost” in Alkmaar in een kindvriendelijke wijk. De wijk ligt centraal tussen Oudorp en Sint Pancras en een park als achtertuin. Een leuk uitje is hier de Hortus met de mooie bloemen en plantentuin. De wijk is kindvriendelijk met diverse speelplekken. De winkelcentra zijn op fietsafstand en bieden een breed assortiment winkels aan. Verder zijn er scholen in de buurt zijn er nog diverse mogelijkheden voor sport, natuur en uitgaan in de omgeving.

 

De woning is in lichte kleurstelling geschilderd. Verder zal de woning klaargemaakt worden om elektrisch te kunnen koken. Er liggen zonnepanelen op het dak waar u van zal profiteren in uw energieverbruik.

 

Indeling woning

Via de hal met meterkast en toiletruimte loopt u de tuingerichte woonkamer in met open keuken. De keuken heeft geen inbouwapparatuur. Onder de trap is een kast. De tuin met berging is gelegen op het zuiden. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met wastafel en bad. Via de vaste trap kunt u naar de zolderkamer met aparte bergruimte.

 

Ruimtes

Oppervlakte woning ca. 80 m²
Oppervlakte woonkamer ca. 23 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Oppervlakte slaapkamer(s) 15, 13 en 10 m²
Tuin Ja op op het zuiden

Wilt u weten of de totale woonlasten (huur, servicekosten en energierekening) bij uw inkomen passen? Op de site van Nibud kunt u de woonlasten test-doen:
https://bit.ly/2MXVL6G

Kale huurprijs €  974,77
Servicekosten €   17,40  
Totale huurprijs €  992,17

Aanvullende diensten
Bij de verhuurder kunt u vrijwillig kiezen voor (een van de) volgende diensten:
– Abonnement Huurderonderhoud: € 4,38
– Glasverzekering: € 1,40
– Lidmaatschap Huurderbelangenvereniging: € 0,36

  • Verzamelinkomen minimaal € 52.000
  • Energie index 0,79
  • Bouwjaar 2011

Als verhuurmakelaar hebben wij ons te houden aan de huidige wet en regelgeving van het RIVM en daarom is ons verhuurproces net even anders dan u misschien gewent bent.

U mailt ons voor een bezichtiging. U ontvangt een vragenlijst per mail van ons die u moet beantwoorden en stuurt daarbij mee van u en eventuele partner een Inkomensverklaring (IBRI) van de belastingdienst. Op te vragen op de website van de belastingdienst met u DigiD. Wij doen een voorselectie en zullen loten om maximaal 5 kandidaten uit te nodigen voor de bezichtiging.

 

Vergelijkbare woningen