Kanaaldijk, Koedijk

Kanaaldijk, Koedijk
277, Kanaaldijk, Koedijk, Alkmaar, Noord-Holland, Nederland, 1831BH, Nederland
Verhuurd €950 - Studio
50 m2 1 Bathroom

VERHUURD

Deze super gave studio gelegen aan het water en in een deel van een oude stolpboerderij heeft een oppervlakte van 50 m2 en is voorzien van alle gemakken. Laten we beginnen dat je een eigen opgang hebt. De kleurstelling in de studio is wit met hout en geeft een rustgevend gevoel. Er is een openkeuken met vaatwasser, elektrisch koken en wasmachine. Achter de dwarslegger (steunbalk) van het dak staat een 2 persoons bed met bijbehorende kast. De badkamer heeft een lekker douche, toilet en wastafel met spiegel. Er is nog ruimte voor een kast in de badkamer. De inbouwspotjes zijn dimbaar en een hanglamp boven de aanwezige eettafel geeft extra sfeer. Achter de grote steunbalk staat het bed met bijbehorende kast voor je kleding, etc. De twee grote dakramen zorgen ervoor dat er veel licht binnen komt. Het is gedeeltelijk gemeubileerd en geheel gestoffeerd. Er is ook nog ruimte voor je eigen spullen.

Gas, water en licht en ook TV en internet zijn aanwezig. De tuin mag gebruikt worden en er is altijd wel een lekker plekje om te zitten.

De studio is geschikt voor 1 persoon zonder huisdieren. Maximale huurperiode is 2 jaar. Borg € 950,-. Supermarkt en winkelcentrum in de buurt. Bus op 400 meter. 14 min fietsen naar het centrum van Alkmaar. 20 min lopen naar het dorpscentrum van Bergen NH. Beschikbaar per direct.

Mail ons voor een bezichtiging.

Kaart

Vergelijkbare woningen