Peperstraat, Egmond Binnen

Peperstraat, Egmond Binnen
24, Peperstraat, Egmond-Binnen, Bergen, Noord-Holland, Nederland, 1935BE, Nederland
Verhuurd €1550 - Woonhuis
125 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage

VERHUURD

Per 1 april is deze leuke vrijstaande woning beschikbaar.

Bezichtiging is op woensdag 23 maart in de namiddag. U kunt zich hier per mail voor aan te melden.

De eigenaren van deze verrassende woning hebben er alles aan gedaan om deze voormalige schuur/bijwoning om te turnen naar een volwaardige woning met veel sfeer. De ruimtes zijn verrassend te noemen en de materialen zijn zorgvuldig uitgezocht en verwerkt. Deze leuke gestoffeerde vrijesector huurwoning staat in de dorpskern van  “Egmond Binnen”. De woning ligt centraal gelegen tussen de weilanden, de duinen en het strand. De winkels voor de dagelijkse boodschappen kunt u doen in het dorp zelf of in Egmond aan de Hoef of Egmond aan zee. Diverse andere winkelcentra zijn op fietsafstand en bieden een breed assortiment winkels aan. Verder zijn er scholen in de buurt zijn er nog diverse mogelijkheden voor sport, natuur en uitgaan in de omgeving.

De woning is geheel gerenoveerd in 2021.

Indeling woning

Via de zijkant komt u de voordeur binnen en komt u in de centrale gang met aan het einde een grote slaapkamer met vide en eigen badkamer welke voorzien is van een douche en wastafel. Er is gekozen voor een leuk Portugese tegel. Deze kamer kan tevens gebruikt worden als woonkamer. Aansluitend een slaapkamer/werkkamer met raampartijen die uitkomen op de gang om het daglicht binnen te laten komen. Daarachter bevind zich de 2e badkamer. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken met diverse apparatuur en een eetbar. De huidige woonkamer is hier ook te vinden, maar kan ook gebruikt worden als eetkamer. Via de steile houten trap omhoog in de woonkeuken kom je op de 3e slaapkamer met mogelijkheid tot het hebben van een werkkamer of zitgedeelte. Deze ruimte is voorzien van een inbouwkast, dakopbouw en extra ruimte zoals eerder benoemd. Al met al veel mogelijkheden in deze woning.

Aan de zijkant van de woning is de tuin welke een strand uitstraling heeft en voldoende privacy geeft. Parkeren doe je op eigen terrein voor 1 auto.

Ruimtes

Oppervlakte woning ca. 125 m²
Oppervlakte woonkamer ca. 40 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Oppervlakte slaapkamer(s) ca. 20, 12 en 28 m²
Tuin Ja

Wilt u weten of de totale woonlasten (huur, servicekosten en energierekening) bij uw inkomen passen? Op de site van Nibud kunt u de woonlasten test-doen:
https://bit.ly/2MXVL6G

Kale huurprijs €  1550,00
Servicekosten €   0,00  
Totale huurprijs €  1550,00

 

Als verhuurmakelaar hebben wij ons te houden aan de huidige wet en regelgeving van het RIVM en daarom is ons verhuurproces net even anders dan u misschien gewent bent.

 

Kaart

Vergelijkbare woningen