Marningeweg, Leeuwarden

Marningeweg, Leeuwarden
Marningeweg, Nijlân, Leeuwarden, Friesland, Nederland, 8931BD, Nederland
Verhuurd €752 - Appartement
68 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom

per 1 april 2021 bieden wij 4 kamer appartement aan in de wijk Nylân. Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping.

Aan de rand van de wijk ligt het sportpark Nylân en het centrum van Leeuwarden bevind zich op ca. 3,5 km en binnen 15 minuten fietsen. Tevens zitten er meerdere supermarkten en andere winkels in de buurt. In de nabije omgeving is een basisschool, voortgezet onderwijs en het Julianapark.

Indeling woning: via de entree voorzien van intercom komt u op de 3e verdieping de woning binnen. In de ruime hal treft u een aantal deuren die uitkomen op woonkamer, aansluitende slaapkamer welke u ook kunt gebruiken als eetkamer met balkon op het zuiden, keuken in hoekopstelling waarin onder andere een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven. De badkamer met douchecabine en wastafel, separate toilet en de overige 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn ca. 11, 9 en 7,5 m². Op de begane grond een fietsenberging van ca. 16 m².

De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Bijzonderheden: 1 maand borg, huisdieren alleen in overleg en afhankelijk van welk soort, aantal en grootte, roken niet toegestaan in de woning, aanvang huurcontract per 1 april 2021 of in overleg, Houdt er rekening me dat de potentiele huurder wordt gescreend.

Bezichtiging is 18 maart 2020 in de middag. Aanmelden per mail is verplicht.

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

Kaart

Vergelijkbare woningen