Jan Ligtharstraat, Heemskerk

Jan Ligtharstraat, Heemskerk
Jan Ligthartstraat 473, 1964 HP Heemskerk
In optie €1150 - Appartement
2 Bedrooms 1 Bathroom 64 m2

ONDER OPTIE!

Per 15 januari 2022 is dit leuke appartement beschikbaar.

Bezichtiging is op aanvraag. U kunt zich hier per mail voor aan te melden. In verband dat wij ons moeten houden aan de RIVM richtlijnen zullen wij een voorselectie maken en een gering aantal mensen uitnodigen voor de bezichtiging.

Dit fijne en lichte 3 kamer appartement staat in de wijk “Onderwijzersbuurt” in Heemskerk in deze kindvriendelijke wijk en praktisch in het dorpshart is daarom erg centraal gelegen. Om de hoek is een speeltuin, een ruime keuze aan scholen, kinderopvang, sportclubs en het compacte gezellige winkelhart aan het “Europaplein” en de straten er omheen. Ook staat hier op vrijdag een buitenmarkt met vele kramen.

Binnen 5 min loop je naar het OV en voor natuurliefhebbers is het strand van Castricum op fietsafstand. Ook zijn er diverse parken in de buurt. Veel dingen dus op steenworpafstand. Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen bereikbaar en dat is een groot pluspunt voor degene die gebruik maakt van de snelweg.

Indeling woning

Via de entree loop je naar de 3e verdieping. Eenmaal in e hal van het appartement heb je directe toegang tot de woonkamer met aangrenzende eetkamer. Bij deze eetkamer kijk je de keuken in en dat is leuk met gezelschap zodat je in contact blijft. Via de achtergang heb je toegang tot de toilet, de badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel met spiegel en de twee slaapkamers waarvan de een aan de voorzijde gesitueerd is en de andere op de achterzijde. De hele woning is voorzien van een laminaatvloer. Diverse raambekleding mag gebruikt worden en dit geld ook voor de meubels. In de keuken staat een losse vaatwasser en als inbouw apparatuur is de keuken voorzien van een afzuigkap, kookplaat en een koel-vries combinatie.

Bijzonderheden

Borg van toepassing

Huisdieren op aanvraag

Roken niet toegestaan in de woning

Tijdelijk huurcontract van 2 jaar

Niet deelbaar, maximaal 2 volwassenen

Rustig complex

Zeer centraal gelegen

Geen berging aanwezig

Ruimtes

Oppervlakte woning ca. 74 m²
Oppervlakte woonkamer ca. 25 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Oppervlakte slaapkamer(s) 9 en 9 m²
Tuin Nee wel balkon aan beide zijden

Wilt u weten of de totale woonlasten (huur, servicekosten en energierekening) bij uw inkomen passen? Op de site van Nibud kunt u de woonlasten test-doen:
https://bit.ly/2MXVL6G

Kale huurprijs €  1150,-
Servicekosten €   
Totale huurprijs €  1150,-

Verzamelinkomen ongeveer € 45.000 bruto op jaarbasis

  • Energie label D
  • Bouwjaar 1965

Voor een bezichtiging kunt u ons mailen. Voordat wij u uitnodigen voor de bezichtiging ontvangt u een paar vragen. Als wij deze door u beantwoord hebben gekregen via de mail laten wij u weten of u uitgenodigd word voor de bezichtiging.

Kaart

Vergelijkbare woningen