Generaal Jouberstraat, Haarlem

Generaal Jouberstraat, Haarlem
24, Generaal Joubertstraat, Haarlem, Noord-Holland, Nederland, 2021XC, Nederland
Verhuurd €1495 - Tussenwoning
82 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom 1906 Year Built

Per dinsdag 1 februari 2022 is deze leuke tussenwoning beschikbaar voor 2 jaar in overleg langer.

Bezichtiging is op aanvraag. U kunt zich hier per mail voor aan te melden. In verband dat wij ons moeten houden aan de RIVM richtlijnen zullen wij een voorselectie maken en een gering aantal mensen uitnodigen voor de bezichtiging.

Deze fijne knusse woning staat in de wijk “Transvaalbuurt” in Haarlem in een kindvriendelijke wijk en daarom erg gewild. De Generaal Joubertstraat is een rustige straat met veel initiatieven om de buurt nog leuker te maken, zoals leuke voortuintjes, een buurt-bibliotheek en een prachtige muurschildering. Om de hoek is een grote speeltuin, een ruime keuze aan scholen, kinderopvang, sportclubs en de gezellige winkelstraat “De Cronjé”.

Binnen 5 min loop je naar Haarlem Centraal (treinstation) en voor natuurliefhebbers het park “De Bolwerken”. Binnen 15 min loop je naar Haarlem Centrum en dus alles op steenworpafstand. Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen bereikbaar en dat is een groot pluspunt voor degene die gebruik maakt van de snelweg.

Indeling woning

Via de lange hal loopt u de woonkamer in die van voor naar achter loopt. Deze is voorzien van een mooie natuurlijke houtenvloer.

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is afgescheiden van de woonkamer. Via de wasruimte komt u bij het toilet. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tuin met berging is gelegen op het zuiden. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met wastafel en bad. Er is op de bovenste verdieping een bergzolder aanwezig. Super handig voor wat extra bergruimte voor de spullen die u net even wat minder vaak gebruikt.

Ruimtes

Oppervlakte woning ca. 82 m²
Oppervlakte woonkamer ca. 23 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Oppervlakte slaapkamer(s) 12 en 7 m²
Tuin Ja

Wilt u weten of de totale woonlasten (huur, servicekosten en energierekening) bij uw inkomen passen? Op de site van Nibud kunt u de woonlasten test-doen:
https://bit.ly/2MXVL6G

Kale huurprijs €  1495,-
Servicekosten €   
Totale huurprijs €  1495,-

Verzamelinkomen ongeveer € 52.000 bruto op jaarbasis

  • Energie index 2.41
  • Bouwjaar 1906

Voor een bezichtiging kunt u ons mailen. Voordat wij u uitnodigen voor de bezichtiging ontvangt u een paar vragen. Als wij deze door u beantwoord hebben gekregen via de mail laten wij u weten of u uitgenodigd word voor de bezichtiging.

In dit geval heeft de verhuurder ervoor gekozen de bezichtiging zelf te doen. Hij/zij neemt daarom zelf contact met u op.

Kaart

Vergelijkbare woningen