Emmastraat, Alkmaar

Emmastraat, Alkmaar
Verhuurd €1100 - Appartement op bgg
70 2 Bedrooms 1 Bathroom

In het geliefde Emma Kwartier bieden wij een mooi 3 kamer appartement aan. Gelegen op de begane grond in de souterrain met voortuintje.

Het Emma Kwartier ligt op korte afstand van het centrum en uitvalswegen naar de A9. Het Westerhout ligt aan de overkant van de Kennemerstraatweg en is een geliefde plek voor iedereen die van natuur houdt. In de nabije omgeving zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en uitgaangelegenheden. Ook scholen zitten in de directe omgeving en medische zorg als het ziekenhuis, tandarts, fysio en andere medische diensten. De karakteristieke panden, het groen en rustige omgeving dicht in de buurt van het centrum maakt deze wijk populair.

Indeling:

Via de algemene entree loop je naar de voordeur. Je komt binnen in een hal waar de separate toilet bereikbaar is, de deur naar de tuingerichte woonkamer en open keuken. Ook kom je via deze hal in de achtergelegen ruime slaapkamer van ca. 18 m2. via de badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger kun je doorsteken naar de andere slaapkamer van ca. 15 m2. Deze slaapkamer kun je ook bereiken via de woonkamer. De voortuin is gelegen op het oosten en vooral gedurende de ochtend tot in de middag kun je hier volop genieten van de zon. De openslaande deuren in de woonkamer brengen frisse lucht en geven het buitenleven door aan binnen. Zo kun je de woonkamer als een soort patio gebruiken.

Is je interesse gewekt en wil je bezichtigen, maak dan snel een afspraak.

Borg is 1 maand huur, huisdieren in overleg, maximaal 3 personen (gezin), minimaal 12 maanden huren.

 

 

Plattegrond

plattegrond

Vergelijkbare woningen