Balkweiterhoek, Zwaagdijk (Hoorn)

Balkweiterhoek, Zwaagdijk (Hoorn)
Balkweiterhoek, Zwaagdijk-West, Medemblik, Noord-Holland, Nederland, 1685PM, Nederland
Verhuurd €1375 - Huis met garage
150 m2 5 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage

Deze grote vrijstaande woning met garage en extra berging bieden wij aan medio januari 2021.

Periode 12 maanden!

Indeling Op de begane grond komt u binnen in de hal, via de hal kunt u de zeer ruime L-vormige woonkamer betreden. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Er is ook een gezellige haard aanwezig. Aan de achterzijde kunt u de openslaande deuren openen en komt u direct op het beschutte en privé gelegen terras. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van allerlei apparatuur. Via de tussenhal aan de achterzijde komt u bij het separate toilet. De h al brengt u tevens binnendoor naar de garage/berging welke ca. 25 m2 groot is. Hier is tevens de aansluiting van de wasmachine en droger aanwezig. Ook een grote inbouwkast, welke veel bergruimte geeft. In de woning bevinden zich 5 slaapkamers. Deze zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn verschillende qua afmeting. U kunt deze slaapkamer naar eigen zin schilderen of behangen als u wilt. De badkamer is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel met meubel.

De tuin is rondom gelegen om de woning. Via het hek aan de voorkant betreed u het perceel en kunt u meerdere auto’s kwijt op het erf. De achtergelegen kassen behoren niet tot het gehuurde.

Bijzonderheden: Borg 1 maand afhankelijk van uw situatie, huisdieren in overleg, tuinonderhoud is gedeeltelijk inbegrepen, voorschot elektra is inbegrepen bij huurprijs, maximaal 12 maanden, tijdelijk object en leent zich goed ter overbrugging.

Bezichtiging op afspraak! Mail ons op info@woonhuyz.nl.

Kaart

Vergelijkbare woningen