Baansingel, Alkmaar

Baansingel, Alkmaar
57, Baansingel, Overdie, Alkmaar, Noord-Holland, Nederland, 1813ZA, Nederland
Verhuurd €1395 - Maisonnette
Baansingel 3 Bedrooms 1 Bathroom 2001 Year Built

BAANSINGEL, ALKMAAR

Te huur vanaf 1 februari 2021
Woonoppervlakte Ca. 100 m2
Aantal slaapkamers 3
Buitenruimte Ja Balkon Westen
Berging Ja
Gelegen op 1e en 2e verdieping
Huurprijs € 1.395,-
Servicekosten NVT

 OMGEVING

Op de grens van het centrum van Alkmaar ligt dit ruime appartement met op steenworp afstand een heerlijk park, speel & sport gelegenheden, winkels en uitgaansmogelijkheden. Binnen 5 minuten zit u met de auto op de A9 of binnen 10 minuten op de fiets naar het centraal station Alkmaar.

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar die titel dekt maar een deel van de lading. Want deze stad in Noord-Holland heeft veel meer te bieden. Zo is er het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkelgebieden en talloze gezellige terrasjes, café’s en restaurants in alle prijsklassen. Daarnaast is het er prima shoppen, is er het Stedelijk Museum, het Biermuseum, het Beatlesmuseum en natuurlijk het Kaasmuseum. En mocht u even de stad uit willen, dan zit u binnen een kwartier op het strand of in de duinen.

INDELING

Via de algemene entree kunt u met de trap naar de voordeur. Eenmaal binnen in de hal heeft u toegang tot de separate toilet, de trap naar de 1e verdieping, woonkamer en openkeuken met aangrenzend balkon. In de keuken zit diverse inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers van verschillende afmetingen. Ook de badkamer met bad (douchen in bad), wastafel en toilet is aanwezig. Een berging is bereikbaar op de begane grond en geeft ruimte voor opslag.

CONTACT BIJ INTERESSE

Als u interesse heeft in de woning kunt u ons contacten per mail, WhatsApp of per telefoon. Het is verstandig als u op zoek bent naar woonruimte om alvast uw IBRI op te vragen bij de belastingdienst en een uittreksel Brp met historische adresgegevens (vinkje aanzetten) op te vragen bij de gemeente waar u nu ingeschreven staat met u DigiD. Voor het uittreksel gaat u direct naar de website van uw gemeente.

LANDELIJKE INKOMENSEIS

Middeninkomens

Als u een woning met een netto huur tussen € 752.33 en € 1.054 (prijspeil 2021) van ons wilt huren, moet uw inkomen tussen de € 38.000 en € 50.010 (prijspeil 2021) zijn.

Vrijesector vanaf € 1054,- huur

Voor een vrijesectorhuurwoning moet u minstens 48 keer de netto huur per maand, bruto per jaar verdienen. U berekent dit zo: als de huurprijs € 1.100 netto per maand is, moet u 48 x € 1.100 = € 52.800 bruto per jaar verdienen.

CORONAMAATREGELEN

Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM!

Plattegrond

1e verdieping

2e verdieping

Kaart

Vergelijkbare woningen