Asselijnstraat, Alkmaar

Asselijnstraat, Alkmaar
38, Asselijnstraat, Overdie, Alkmaar, Noord-Holland, Nederland, 1813CR, Nederland
Verhuurd €875 - Appartement
55 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom

VERHUURD

Per 1 mei 2022 is dit 3 kamer appartement beschikbaar in Alkmaar Overdie.

Bezichtiging staat gepland op 31 maart in de namiddag. U kunt zich hier per mail voor aan te melden.

Dit appartement is gunstig gelegen namelijk, nabij een mooi park, diverse winkels, sportactiviteiten en op 12 min lopen van het centrum. De A9 ligt praktisch om de hoek. De omgeving is groen en er is vrij parkeren voor de deur.

Indeling woning

Via de hoofdentree naar de 1e verdieping. Hier kom je binnen in een vierkante hal waar je toegang hebt naar de kleine slaapkamer, toilet, woonkamer en keuken. Er is geen apparatuur aanwezig in de keuken. De  keuken is retro, maar functioneert nog goed. Door de keuken heen komt je in de kleine badkamer met douche en wastafel. Via de keuken kun je ook naar het balkon aan de voorzijde. Door de woonkamer heen kun je naar een grotere slaapkamer welke ook toegang heeft naar het balkon. Deze slaapkamer is gescheiden door een glazenwand naar de woonkamer en zou ook als eetkamer gebruikt kunnen worden.

Al met al een niet al te groot appartement met alle voorzieningen in de buurt.

Ruimtes

Oppervlakte woning ca. Ca. 55 m²
Oppervlakte woonkamer ca. Ca. 20 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Oppervlakte slaapkamer(s) ca. 7, en 10 m²
Tuin Nee wel een balkon

Wilt u weten of de totale woonlasten (huur, servicekosten en energierekening) bij uw inkomen passen? Op de site van Nibud kunt u de woonlasten test-doen:
https://bit.ly/2MXVL6G

Kale huurprijs €  875,00
Servicekosten €   10,00  
Totale huurprijs €  875,00

Bijzonderheden: woning gelegen op 1e verdieping, huisdieren in overleg, borg gelijk aan 1 maand huur, gedeeltelijk gestoffeerd, roken in woning niet toegestaan, tijdelijk contract 2 jaar mogelijk voor onbepaalde tijd. Gezamenlijk bruto jaarinkomen hoger dan € 44.500,-. Berging aanwezig.

Als verhuurmakelaar hebben wij ons te houden aan de huidige wet en regelgeving van het RIVM en daarom is ons verhuurproces net even anders dan u misschien gewent bent.

Kaart

Vergelijkbare woningen