Dorpstraat 39, Oterleek

Dorpstraat 39, Oterleek
39, Dorpsstraat, Oterleek, Alkmaar, Noord-Holland, Nederland, 1842GS, Nederland
Verhuurd €1750 - Woonhuis
120 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom 1 Garage 1963 Year Built

Deze leuke vrijstaande woning in het pittoreske Oterleek bieden wij aan per 1 april 2021 voor maximaal 1 jaar.

Heerhugowaard centrum ligt op 15 minuten fietsafstand en ook via de dijk zit u met 25 minuten fietsen Alkmaar centrum. Een supermarkt en winkels zitten dichtbij op 10 minuten fietsen en op 25 min lopen.

Alle voordelen van een rustig dorp aan de rand van een stad met alle voorzieningen bij de hand. Bij het huis treft u een heerlijke tuin met een beschut zitje achter het huis en tevens een garage. De grote schuur wordt mee verhuurd en kunt u gebruiken voor opslag, een bedrijf als een zagerij of andere beroepen waar veel ruimte voor nodig is. De schuur zijn oude paardenstallen  en de oude paardenbak zat vroeger achter deze schuur. Nu is het grasland en kan de huurder dit gebruiken als de eigenaar er niet is  voor diverse gelegenheden of speelruimte voor kinderen. Veel privacy en heerlijk groen.

De indeling is als volgt; bij binnenkomst in de hal kunt u links de L vormige woonkamer in welke aan de voorzijde ligt. U heeft hier voldoende ruimte voor een heerlijke zithoek en een eetgedeelte. De haard doet geen dienst meer en kan niet gebruikt worden. Aan de andere kant van de hal loopt u naar de keuken waar u met gemak ook een lekkere eettafel kwijt kunt. De keuken is niet nieuw maar wel weer netjes en bruikbaar gemaakt. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken met achterom. Tevens bevind zich hier het separate toilet. Via de hal kunt u de trap omhoog nemen en komt u op de 1e verdieping. Hier bevind zich 1 grote slaapkamer aan de achterzijde en een kleinere aan de voorzijde. Ook een ruime badkamer ontbreekt hier niet. Een groot rond ligbad op een kamerbrede verhoging. Verder in de badkamer een toilet, douche en wastafel.

Bijzonderheden: Deze woning is tijdelijk te huur met een opzegtermijn van 2 maanden omdat deze woning plaats gaat maken voor nieuwbouw.  Huisdieren zijn niet toegestaan of in overleg en roken in huis ook niet. Het grasland word door de eigenaar nog gebruikt als zij in de buurt zijn dan staan zij met hun camper op het weiland. Hier ondervind de huurder aan de voorzijde geen hinder van. Wonen voor max 1 jaar. Haard niet in gebruik. Borg 1 en of 2 maanden afhankelijk van de situatie. Nutsvoorzieningen op eigen naam.

Kaart

Vergelijkbare woningen