Huurwoningen Wormer

Bent u op zoek naar een huurwoning in de regio Wormer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een geschikte huurwoning. Wij weten exact hoe de woningmarkt in elkaar steekt, beschikken over een flinke dosis passie en denken altijd in creatieve oplossingen om ook voor u een geschikte huurwoning te vinden.

Voor welke huurwoningen in Wormer kunt u bij ons terecht?

Wij helpen u graag in de zoektocht naar een huurhuis. Dit kan een appartement, volledige woning of studio zijn. Wanneer u een huis wilt huren in Wormer via ons, gaat dit altijd om een zelfstandige woonruimte met een eigen badkamer en keuken en een eigen huisnummer. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken of u zich wel of niet kan inschrijven op de locatie.

Werkwijze woning huren in Wormer

Woonhuyz houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van woningen en de bemiddeling daarin. Daarnaast houden wij ons ook bezig met begeleiding van de aankoop en verkoop van koophuizen en ook nieuwbouwprojecten, hypotheekadvies, vastgoed advies en vastgoedontwikkeling. Wij richten ons steeds meer op het beheer van woningen of het nu gaat om 1 woning of een heel complex. Wij helpen woningzoekenden met het vinden van een passende huurwoning. Wij zijn er voor mensen die particulier willen huren, verhuurders of verkopers, investeerders, woningzoekenden, en iedereen die meer wilt weten over vastgoed of ontwikkeling.

Bezichtiging huurwoningen Wormer

Bij interesse in huurwoningen in de regio Wormer Als eerste plannen wij een vrijblijvende bezichtiging met u in, geen documenten aanleveren van te voren want dat is voor een later moment. Het is wel raadzaam om uw dossier al klaar te hebben, zodat als u de woning wilt accepteren u direct kunt handelen. Wij kunnen ter plaatse uw vragen beantwoorden en leiden u door de woning. Onze medewerker voorziet u van alle informatie over de betreffende woning en kan antwoord geven op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan ingepland worden op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Soms ook op afspraak buiten kantoortijden, in de avonduren of op zaterdag.

Acceptatiedossier

De woning voldoet aan uw woonwensen en al uw vragen zijn beantwoord? Dan kunt u de woning accepteren. Hiervoor dienen diverse documenten te worden aangeleverd. Misschien heeft u zich al ingeschreven en hebben wij reeds uw documenten in ons bezit. Mochten wij deze nog niet bezitten, dan vragen wij u om de acceptatie/inschrijfdocumenten in te vullen en samen met de daarin gevraagde kopieën te mailen naar ons. U geeft aan bij de zoekopdracht dat u instemt met een screening. Wij screenen iedere kandidaat voordat zij de woning toegewezen krijgen.

Overdracht!

Na de toewijzing volgt de sleuteloverdracht. Samen lopen wij de woning door en wordt er een opleveringsformulier ingevuld. Het huurcontract wordt ondertekend en u ontvangt de sleutel. Uiteraard staan wij ook na de overdracht nog voor u klaar. U kunt rekenen op nazorg.

Kosten huurwoningbemiddeling

U heeft een woning van ons op het oog en u komt de woning bezichtigen, aanmaak acceptatie dossier, opmaak huurcontract en oplevering incl. nazorg, dan betaald u eenmalig administratiekosten van € 30,- incl. BTW.

Kosten huurwoningbemiddeling

Woonhuyz gaat voor goede kwaliteit in alles wat we doen. Wij staan bekend om onze brede service en onze persoonlijke aandacht voor iedere klant. Wij luisteren naar uw wensen en sluiten daar onze service zoveel mogelijk op aan. Wij gaan een oplossing en denken niet in problemen.Van maandag tot en met vrijdag zijn wij goed bereikbaar per telefoon. Voor spoedgevallen kunt u ons alle dagen bereiken per mail of WhatsApp. Wij gaan met onze tijd mee en snappen dat sommige mensen in de avond of weekenden contact willen hebben.

Woonhuyz is opgericht door Nancey Mol. Nancey is een goed opgeleide vrouw die beschikt over jarenlange ervaring in de sociale huur en die de wetgeving als geen ander kent. Geduld, goed luisteren, duidelijke communicatie, volle 100% inzet en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die u bij haar kunt verwachten. U heeft een idee of wens en Nancey vindt de oplossing om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Elke klant is bijzonder en krijgt veel persoonlijke aandacht. Omdat Woonhuyz een partnerschip is aangegaan met andere organisaties, onder de noemer Alckade kan Woonhuyz u met breder van dienst zijn en in dat ook in meerdere regio´s. Zo kunt u ook bij ons terecht voor VERKOOP en VASTGOED ADVIES als het gaat om splitsing en bouwbegeleiding.