Over ons

“Doorgaan waar anderen stoppen”


Over Woonhuyz

Woonhuyz gaat voor goede kwaliteit in alles wat we doen. Wij staan bekend om onze brede service en onze persoonlijke aandacht voor iedere klant. Wij luisteren naar uw wensen en sluiten daar onze service zoveel mogelijk op aan. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij goed bereikbaar per telefoon, mail of Facebook. Wij gaan met onze tijd mee en zijn niet alleen overdag goed bereikbaar maar ook in de avonden.

Team

Woonhuyz is opgericht door Nancey Mol. Nancey is een goed opgeleide jonge vrouw die beschikt over jarenlange ervaring in de sociale huur en die de wetgeving als geen ander kent. Geduld, goed luisteren, duidelijke communicatie, volle 100% inzet en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die u bij haar kunt verwachten. U heeft een idee of wens en Nancey vindt de oplossing om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Elke klant is bijzonder en krijgt veel persoonlijke aandacht.

Omdat Woonhuyz een partnerschip is aangegaan met andere verhuurorganisaties kan Woonhuyz u in meerdere regio´s van dienst zijn.

Wat doet Woonhuyz

Woonhuyz houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van woningen en de bemiddeling daarin. Daarnaast houden wij ons ook bezig met begeleiding van de aankoop van koophuizen, hypotheekadvies en expat services. Klik hier voor meer informatie over onze services.