Huren

Huren


U bent op zoek naar een woning? Zoeken is niet lastig, maar het vinden van een passende woning wel! Wij bieden verschillende woningen aan en kijken samen met u of de woning aan uw woonwensen voldoet. 

Zoekprofiel

Op de website kunt u zelf de keuzes aanvinken die van toepassing zijn op uw situatie en eisen. Het systeem zorgt ervoor dat uw voorkeuren gefilterd worden en een selectie getoond wordt.
Als u aanspraak wilt maken op ons woningaanbod is het nodig om u in te schrijven. De kosten hiervoor zijn éénmalig € 25,- Hiervoor kunt u 12 maanden met voorrang aanspraak maken op ons aanbod.

Hier direct inschrijven!

De overige kosten bij het accepteren van een woning bestaan uit administratiekosten en contractkosten € 290,- inclusief BTW.  Op de 1e verhuurnota bij een definitieve verhuur zal de € 25,- opstartkosten voor inschrijving in mindering worden gebracht.

De bezichtiging

De bezichtiging doen we samen. Wij kunnen ter plaatse uw vragen beantwoorden en leiden u door de woning. Onze medewerker voorziet u van alle informatie over de betreffende huurwoning en kan antwoord geven op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan ingepland worden op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook buiten kantoortijden, in de avonduren of op zaterdag.

Acceptatiedossier

De woning voldoet aan uw woonwensen en al uw vragen zijn beantwoord? Dan kunt u de woning accepteren. Hiervoor dienen diverse documenten te worden aangeleverd. Misschien heeft u zich al ingeschreven en hebben wij reeds uw documenten in ons bezit. Mochten wij deze nog niet bezitten, dan kunt u zich alsnog aanmelden op https:///woonhuyz.verhuurtbeter.nl/ . Hier kunt u simpel uw gegevens invoeren en uw gegevens uploaden. U kunt inloggen op elk gewenst moment.

Mocht u geen mogelijkheid hebben dit online te doen, dan kunt u de papieren aanleveren samen met het acceptatie- en inschrijvingsformulier die u ontvangt. De kosten hiervoor zijn dan € 75,- incl. BTW.

U geeft aan bij de zoekopdracht dat u instemt met een screening. Wij screenen iedere kandidaat voordat zij de woning toegewezen krijgen.

Overdracht!

Na de toewijzing volgt de sleuteloverdracht. Samen lopen wij de woning door en wordt er een opleveringsformulier ingevuld. Het huurcontract wordt ondertekend en u ontvangt de sleutel. Uiteraard staan wij ook na de overdracht nog voor u klaar. U kunt rekenen op nazorg.

Kosten voor bemiddeling nog even op een rij

U heeft een woning op het oog en wij verzorgen de bezichtiging, acceptatie, huurcontract en oplevering incl. nazorg, dan betaald u inschrijfkosten, administratie en contractkosten samen € 290,- incl. BTW. Indien u niet online kunt inschrijven dan betaald u € 50,- extra!