U wilt uw woning voor korte of langere tijd verhuren en u wilt geen omkijken hebben naar de verhuur van uw woning en alle bijkomende zaken?  Wij bieden u een  zeer compleet beheerconcept aan. Daarnaast is er binnen ons concept ruimte voor uw eigen wensen en invulling.

Wat houdt het beheerconcept precies in?

Financieel beheer en incasso

Wij zien er op toe dat de huurder elke maand tijdig de huur voldoet. Vervolgens zorgen wij, na aftrek van onze beheervergoeding, voor een snelle doorbetaling van de huurinkomsten aan u. Mocht het voorkomen dat een huurder niet of niet tijdig de huur betaald, dan starten wij, indien gewenst, een incassotraject op namens u. Wij werken samen met een gerenommeerd deurwaarders kantoor.

Technisch beheer

Uiteraard wilt u dat uw woning goed onderhouden blijft gedurende de verhuur periode. Met ons beheerconcept kunt u ervan uit gaan dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Een prettig gevoel! De kosten voor het jaarlijkse onderhoud zijn voor u. Als er een technische storing is, sturen wij onze partner van de technische dienst op pad om te kijken wat de oorzaak is en afhankelijk daarvan wordt bekeken of de kosten voor u of de huurder zijn. Alles gaat in overleg, zodat u baas blijft over uw eigen uitgaven.

Administratief beheer

Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals, gas, water, elektriciteit, gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door.  Deze en overige administratieve zaken kunnen wij u uit handen nemen.

Vereniging van Eigenaren (VVE)

Indien uw object zich bevindt in een complex waarbij een vereniging van eigenaren aanwezig is, kunt u ervoor kiezen om u door ons te laten vertegenwoordigen bij vergaderingen van de Vereniging van Eigenaren. Wij houden u op de hoogte en leveren verdere bijdragen indien dit nodig is. Daarnaast hebben wij een goed netwerk en is het mogelijk dat wij een volledig VVE-traject opzetten bij onze samenwerkingspartner.

Wat kost het beheerconcept?

Wij kunnen de verhuur van uw woning met de volledige dienstverlening van het beheerconcept voor u uitvoeren tegen een beheervergoeding vanaf  € 70,50. Voor meerdere woningen hanteren wij een staffel waarbij de maandelijkse kosten lager worden. Daarnaast brengen wij bij een complex van meer dan 6 woningen een eenmalige bijdrage in rekening voor administratie- en opstartkosten van € 250,00. Ook kunt u kiezen voor een deel van het beheerconcept. Prijs hiervoor is op aanvraag.

Als u meerdere woningen in een complex aanmeldt voor beheer, dan zullen wij een offerte voor u op maat maken.

Hebt u nog vragen of wenst u uw woning te verhuren op basis van het beheerconcept? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen graag in een persoonlijk gesprek!

Alle genoemde bedragen zijn EXCL. BTW