Je wilt jouw woning voor korte of langere tijd verhuren en je wilt geen omkijken hebben naar de verhuur van jouw woning en alle bijkomende zaken?  Wij bieden jou een  zeer compleet beheerconcept aan. Daarnaast is er binnen ons concept ruimte voor jouw eigen wensen en invulling.

Wat houdt het beheerconcept precies in?

Financieel beheer en incasso

Wij zien er op toe dat de huurder elke maand tijdig de huur voldoet. Vervolgens zorgen wij, na aftrek van onze beheervergoeding, voor een snelle doorbetaling van de huurinkomsten aan jou. Mocht het voorkomen dat een huurder niet of niet tijdig de huur betaald, dan starten wij, indien gewenst, een incassotraject op namens jou. Wij werken samen met een gerenommeerd deurwaarders kantoor.

Technisch beheer

Uiteraard wil je dat jouw woning goed onderhouden blijft gedurende de verhuur periode. Met ons beheerconcept kunt jou ervan uit gaan dat de woning zowel binnen als buiten goed onderhouden blijft, zodat jij er zelf geen omkijken naar hebt. Een prettig gevoel! De kosten voor het jaarlijkse onderhoud zijn voor jou. Als er een technische storing is, sturen wij onze partner van de technische dienst op pad om te kijken wat de oorzaak is en afhankelijk daarvan wordt bekeken of de kosten voor jou of de huurder zijn. Alles gaat in overleg, zodat jij baas blijft over jouw eigen uitgaven. Snelle service van de monteurs en blije (ver)huurders!

Administratief beheer

Dit is een extra dienst voor maar liefst € 4,50 per maand. Tijdens de verhuur van de woning lopen zaken zoals, gas, water, elektriciteit, gemeentelijke aanslagen en verzekeringen gewoon door. Natuurlijk neemt de huurder de voorzieningen op eigen naam, maar wij kunnen dit verzorgen en controleren of dat ook gebeurt. Zo weet je als verhuurder dat de voorzieningen aangesloten blijven. Ook schrijven de huurders zich in op de woningen bij de betreffende gemeente. Als dat gebeurt is ontvangen zij zelf de rekening van de gemeentelijke lasten op hun naam. Dit geldt alleen voor het gebruikersdeel. Ook een adresonderzoek bij de gemeente doen wij 1 x in de 6 maanden. Deze en overige administratieve zaken kunnen wij jou uit handen nemen. Ook regelen wij hierin de jaarlijkse huurverhoging per 1 juli ieder jaar.

Vereniging van Eigenaren (VVE)

Indien uw object zich bevindt in een complex waarbij een vereniging van eigenaren aanwezig is, kunt u ervoor kiezen om u door ons te laten vertegenwoordigen bij vergaderingen van de Vereniging van Eigenaren. Wij houden u op de hoogte en leveren verdere bijdragen indien dit nodig is. Daarnaast hebben wij een goed netwerk en is het mogelijk dat wij een volledig VVE-traject opzetten bij onze samenwerkingspartner.

Bent jij investeerder, ontwikkelaar of aannemer en is er een complex waar een VVE opgezet moet worden of overgenomen moet worden van een andere VVE beheerder dan kunnen wij dit voor u regelen. Onze beheerder neemt graag vrijblijvend contact met je op voor een kennismaking.

Wat kost het beheerconcept?

Wij kunnen de verhuur van uw woning met de volledige dienstverlening van het beheerconcept voor u uitvoeren tegen een beheervergoeding vanaf  € 70,50 dit is exclusief het administratief beheer. Voor meerdere woningen hanteren wij een staffel waarbij de maandelijkse kosten lager worden. Daarnaast brengen wij bij een complex van meer dan 6 woningen een eenmalige bijdrage in rekening voor administratie- en opstartkosten van € 250,00. Ook kun je kiezen voor een deel van het beheerconcept. Prijs hiervoor is op aanvraag.

Als je meerdere woningen in een complex aanmeldt voor beheer, dan zullen wij een offerte voor u op maat maken.

Hebt je nog vragen of wil je jouw woning verhuren op basis van het beheerconcept? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen graag in een persoonlijk gesprek!

Alle genoemde bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.